Chef’sChoice Pronto Diamond Hone – Messenslijper | €76.79 | Chef’sChoice

Availability:

Uitverkocht


76,79

Uitverkocht

Duurzaam vlijmscherpe messen voor al je culinaire topprestaties. Eenvoudig én snel met de messenslijpers van Chef’sChoice U.S.A. Revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten. Dé veilige manier om al je kwaliteitsmessen te slijpen.

Vlijmscherpe messen met 100% diamanten
Vlijmscherpe messen met de revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten van Chef’sChoice U.S.A. Het hardste slijpmateriaal ter wereld. Verlengt de levensduur van je messen omdat maar een marginaal deel van het staal weggeslepen wordt. Bovendien veilig voor je kwaliteitsmessen: het staal wordt niet verhit en de hardheid wordt niet aangetast.

Meerdere slijpfasen voor een sterkere messnede
In de eerste fase wordt je mes met optimale precisie geslepen. In de tweede fase zorgen ultrafijne wet- en polijstschijven voor een uiterst gelijkmatige snede zonder bramen of andere oneffenheden. Resultaat is een schuin aflopende messnede. Deze is sterker en blijft langer scherp dan een traditionele messnede.

Extreem scherpe snede met een ‘bite’
De Criss-Cross™ technologie zorgt razendsnel voor een microscopische karteling langs de gehele messnede. Een extreem scherpe snede met een ‘bite’ is het resultaat.

Voor al je kwaliteitsmessen
Voor Europese messen (slijphoek 20°), gladde en gekartelde messen.

1 jaar garantie
Chef’sChoice U.S.A. biedt 1 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Kenmerken van de Chef’sChoice U.S.A. CC464 Pronto messenslijper:
100% diamanten
2 slijpfasen
Criss-Cross™ technologie
Slijphoek 20° (Europese messen)
Voor gladde en gekartelde messen
1 jaar garantie

SKU: 0087877464012 Tags: , ,