Chef’sChoice 4623 Messenslijper – 15 en 20 Graden | €79.73 | Chef’sChoice

Availability:

Uitverkocht


79,73

Uitverkocht

Slijp al je Europese en Aziatische messen met de 4623 messenslijper van Chef’sChoice U.S.A. Duurzaam vlijmscherpe messen voor al je culinaire topprestaties. Model van zwarte kunststof met roestvrij stalen cover. Perfect voor al je kwaliteitsmessen met een gladde én gekartelde snede. Revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten en precisie-geleidingen. Drie fasen: slijpen in twee slijphoeken van 15˚ of 20˚ en polijsten. Snel en eenvoudig een tweevoudig schuinaflopende messnede die sterker en duurzamer is. Voor rechts- en linkshandigen. In doos.

Vlijmscherpe messen met de revolutionaire slijptechniek met 100% diamanten van Chef’sChoice U.S.A. Het hardste slijpmateriaal ter wereld. Verlengt de levensduur van je messen omdat maar een marginaal deel van het staal weggeslepen wordt. Bovendien veilig voor je kwaliteitsmessen: het staal wordt niet verhit en de hardheid wordt niet aangetast.

Je Aziatische messen (slijphoek 15°) slijp je in fase 1 en je Europese messen (slijphoek 20°) slijp je in fase 2. In fase 3 zorgen ultrafijne wet- en polijstschijven voor een uiterst gelijkmatige snede zonder bramen of andere oneffenheden. Resultaat is een tweevoudig schuinaflopende messnede. Deze is sterker en blijft langer scherp dan een traditionele messnede. Tevens gebruik je fase 3 voor het slijpen van gekartelde messen.

Met de precisie-geleidingen van Chef’sChoice U.S.A. handhaaf je altijd de juiste slijphoek en -druk. Géén gokwerk meer!

Voor Europese messen (slijphoek 20°) en Aziatische messen (slijphoek 15°), gladde en gekartelde messen, santokumessen.

SKU: 0087877462391 Tags: , ,